Oncologische zorg

Doe uw voordeel met de visie, kennis en ervaring van experts
én ontmoet elkaar in de zaal en/of online!

Aanmelden Oncologische zorg thuis, dichtbij en mobiel

Dinsdag 5-4-22, Hotel Breukelen & online via Microsoft Teams Vergadering

Of als door corona nodig dan alleen online via Teams.
Zodra hier een besluit over is genomen ontvangen deelnemers bericht of vermeld ik het op deze pagina. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen voor actuele informatie.

Alle prijzen zijn inclusief 25% linkedin korting*

Deelnamekosten per persoon hybride programma in de zaal

Medewerkers van organisaties lid van NVZ, NFU, ZN en overheidsorganisaties

€ 374,25 ex. BTW

Medewerkers van overige organisaties.

€ 786,75 ex. BTW

Deelnamekosten per persoon hybride programma via Microsoft Teams Vergadering

Medewerkers van organisaties lid van NVZ, NFU, ZN en beleidsbepalende organisaties

€ 359,25 ex. BTW

Medewerkers van overige organisaties

€ 771,75 ex. BTW

*25 % Linkedin korting
Wordt LinkedIn contact van Eritia van der Mei en ontvang de 25% korting op de deelnamekosten ex BTW. Zit u niet op linkedin en wilt u er niet op, neem dan contact op met Eritia van der Mei via info@meizb.nl of 06-14512448

U kunt kiezen uit de onderstaande aanmeldopties. Deze staan ook op de laatste pagina van de brochure.

1  Ja, ik neem deel aan het hybride programma in de zaal waarbij sprekers op het laatste moment kunnen besluiten of ze in de zaal of via teams presenteren. Ja, als de bijeenkomst alleen online is, boekt MEIzb mijn ticket om naar online deelname via Microsoft Teams Vergadering, en dan geldt het tarief voor online deelname.

2.  Ja, ik neem deel aan het hybride programma online via Microsoft Teams Vergadering terwijl anderen deelnemen in de zaal. (Of als door Corona het programma alleen online is.)

3. Ja, ik neem deel aan het hybride programma in de zaal waarbij sprekers op het laatste moment kunnen besluiten of ze in de zaal of via teams presenteren. Nee als de bijeenkomst alleen online is boekt MEIzb mijn ticket niet om naar online deelname.

 

Gegevensverwerking
Voor meer informatie over uw gegevensverwerking klikt u hier voor de privacy verklaring

Samenvatting algemene voorwaarden webinar
Bij verhindering kunt u tot 4 weken voorafgaand aan de hybride of online bijeenkomst kosteloos annuleren. Bij annulering vanaf 4 weken voorafgaand aan de hybride of online bijeenkomst betaalt u de volledige deelnamekosten, U kunt zich wel laten vervangen mits u de organisatie 1 dag voor de bijeenkomst informeert wie u vervangt. De factuur blijft wel op uw naam staan. Alleen indien beschikbaar kunt u uw aanmelding voor de hybride bijeenkomst in de zaal omzetten naar de hybride bijeenkomst via Microsoft Teams Vergadering echter u ontvangt geen creditnota voor het prijsverschil.Bij verhindering kunt u tot 4 weken voorafgaand aan de hybride of online bijeenkomst kosteloos annuleren. Bij annulering vanaf 4 weken voorafgaand aan de hybride of online bijeenkomst betaalt u de volledige deelnamekosten, U kunt zich wel laten vervangen mits u de organisatie 1 dag voor de bijeenkomst informeert wie u vervangt. De factuur blijft wel op uw naam staan. Alleen indien beschikbaar kunt u uw aanmelding voor de hybride bijeenkomst in de zaal omzetten naar de hybride bijeenkomst via Microsoft Teams Vergadering echter u ontvangt geen creditnota voor het prijsverschil.
2. Als u zich niet kunt of wilt houden aan de op het moment van de conferentiedag geldende corona maatregelen kunt u niet kosteloos annuleren, maar u kunt wel het hybride programma in Teams volgen.
3. Het programma is altijd onder voorbehoud. Indien omstandigheden dit volgens de organisatie vereisen kan het programma en de datum worden gewijzigd.
De uitgebreide versie van de algemene voorwaarden kunt u opvragen bij info@meizb.nl
Een * bij een veld, betekent dat dit veld verplicht is!

Graag tot ziens,

Eritia van de Mei
MEI zakelijke bijeenkomsten

Een selectie uit reacties van deelnemers op eerdere conferenties. Meer reacties vindt u door Reacties van deelnemers in het menu aan te klikken.

Opschaling oncologische zorg thuis, 25-6-19

'Verhelderend en leuk om te zien hoe andere ziekenhuizen bezig zijn met zorg thuis'
"Kirsten Lenaerts, teamleider oncologische dagcentrum Zuyderland MC

'Ontzettend nuttig en relevant' 
Erik lambeck, lid bestuur Radboudumc centrum voor oncologie

''Heel zinvol, veel inspiratie opgedaan en actiepunten mee naar huis'
"Marcel Pijnappels, business controller Elkerliek

MEI zakelijke bijeenkomsten
Eritia van der Mei

Telefoon: 06-14512448
E-mail sturen: klik hier
Linkedin: linkedin.com/in/eritiavandermei